Ole iloinen koska olet saapunut mosh pandan blogiin sieltä löydät kopioitavaa ja apua blogin tekoon!jos et ole iloinen niin kokeile oikealla puolella olevaa sutta, kissaa ja panda on ihan alhaalla!ethä rupea kopioimaan mitään!

Lukijat

torstai 31. maaliskuuta 2011

Aprilli päivä lähellä!+keräys tulos

Moikkelis! huomasin että aika paljon sitä pandakolikkoja kerättyä tässä näette miten paljon oli kerättyä!
aika paljon vai mitä sitä oli :4 812 500 siis se on neljä miljoonaa kahdeksan sataa kaksitoista viisisataa ja tässä seuraavassa on edelliset:

sitä sitten siinä oli: miljoona kolmesataa seistemänkymmentä seitsemän seitsemän sataa! ja sitten vielä kun se aprilli päivä on huomenna perjantaina;D mie yritän tehdä hyviä aprilli piloja muille koulussa:D tääki on vanha vitsi "KATO HÄMÄHÄKKI ON SUN PÄÄN PÄÄÄLLÄ!!!"se on nyt ihan huono.mutta keksin äsken outoja aprilli piloja esim. kun joku katsoo ruoka ajalla muualle niin sanotaan "KATO SUN LAUTASELLA ON ÖTÖKKÄ!!!" :D ja kun joku kävelee metsässä nin sano "KATO JETI ON TUOLLA!!!" jos ette tiedä mikä on jeti niin tässä se on
mutta tuossa on tylsä piirretty kuva jeti hyökkäyksestä mutta en halua pelästyttää teitä mutta jos haluatte katsoa niin katsokaa se tästä jos haluatte! no nähdää pandaset ainiin melkein unohtui uusia vaatteita on tullut katsokaahan
hehe hienoja ;D Mutta muitakaa jetiä EI ole olemassa!!!ja hauskaa oli kun koulussa otettii varas lähtö aprilli päivästä eli me jekuteltiin jo torstaina ja keskiviikkona!

Tassuttain mosh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.